Menu

Op dit moment zijn er 863 inschrijvingen voor de reünie.

Consumpties tijdens de reünie op 5 november

Beste aangemelde reünisten,

Zoals bij de aanmelding is aangegeven, ontvangt iedereen bij binnenkomst twee (zwarte) muntjes. Daarnaast is er bij binnenkomst voor iedereen gratis koffie en thee. Gedurende de middag zijn er verder muntjes te koop om daarmee de consumpties te betalen.

Prijslijst:

  • Zwart muntje 2,75 euro - bier en fris
  • Blauw muntje 3,50 euro - wijn
  • Rood muntje 4,00 euro - food (zie hieronder)

 Rennie van Rennie Gezond En Zo staat met twee stands in onze "Eetkringe/kantine"; één stand met tortilla’s gevuld met gehaktmengsel, sla en saus en één stand met vega-tortilla gevuld met bonen/rijst/groentemengsel, sla en saus.

Rennie Gezond

Daarnaast zal ook Roy van Roykookt.nl aanwezig zijn met broodjes geroosterde kipsaté (zie onderstaande foto).

Roy kookt

Met beide cateraars hebben we in overleg de prijs laag kunnen houden (1 rood muntje van 4 euro voor een tortilla of broodje) en beide cateraars kunnen wij van harte aanbevelen!!!!

De reünie-commissie


Vinyl DJ Tim,

Al ruim 14 jaar draait de nu inmiddels 36 jarige Steenwijker dj zijn plaatjes uitsluitend vanaf vinyl. Eerst voornamelijk in zijn oude woonplaats Noordwijk aan Zee en sinds een jaar of 8 in Steenwijk en omstreken.

De charme van vinyl werkt aanstekelijk. Het heeft iets ouderwets maar is tegenwoordig helemaal terug. Zowel oude en nieuwe muziek passeren hierdoor de revue en dat dus allemaal op lp!

Variërend van pop tot rock, 70’s, 80’s, 90’s 00’s tot nu. Eigenlijk zit er in de collectie van Tim wel voor ieder wat wils en is iedere gelegenheid gegarandeerd een succes.

Kom je ook langs om een plaatje uit te zoeken zodat Vinyl dj Tim die kan draaien?


Lees hieronder het artikel in de Steenwijker Courant met als titel:

SG Eekeringe herdenkt honderd jaar onderwijs aan de Oosterwijkstraat in Steenwijk met een reünie in november

Klik op de foto om het artikel te lezen.

Artikel Eekeringe