Menu

Voor de schoolgenoten in de periode 1972-76 heb ik een Facebookgroep gemaakt. Er staan al verschillende foto's op en een aantal mensen heeft zich aangesloten. Heb je bijv. bij mij in de klas gezeten, dan weet je van de fuiven die we hadden, voetballen op de Woldberg, schoolreis België en Ameland. Zoek op FB naar reunie Chr.Mavo 72-76 of stuur een e-mail om te worden toegevoegd.

Grietje BB
op 09-11-2022

Het was een gezellige reünie , er was een goede opkomst . De reünie was goed georganiseerd , je kon oude klas snel vinden , helaas waren er maar een paar klasgenoten . Er waren genoeg mensen om mee te praten , mensen die je kende uit Steenwijk , Oldemarkt en Kalenberg . Je neemt afscheid van mensen die je waarschijnlijk nooit weer ziet . Maar zo is het leven , zeggen de Fransen. Koene Beugelink 75 jaar

Koene Beugelink
op 09-11-2022

Wat een heerlijke middag hebben we gehad! Ineens waren we weer heel jong en namen elkaar mee in sympathie (of juist niet) voor de leraren of voor je leeftijdsgenoten, liepen we weer rondjes over De Wal, ontmoetten elkaar op talloze feestjes op zolders, in huizen of gewoon ergens buiten. De tijd stond even stil... met veel gemak... dat was bijzonder. Grappen, grollen, pijnpunten, examenvrees, keuze vervolgtraject... alles kwam even voorbij. Zo krijgt 'ouderdom' een gouden randje.... je leeft voort op wat er vroeger was... met wie je omging... van wie je leerde... van wie je mocht zien wie je was/bent... Organisatie superbedankt voor al jullie inzet ...het is onvergetelijk!!

Inge Klumper-eleveld
op 07-11-2022

Leuke gezellige middag gehad veel mensen gesproken deze blijft nog even hangen al die herinneringen

Albert Mulder
op 06-11-2022

Het was top. Wat was het een gezellige middag, zoveel oud-klasgenoten gezien en gesproken. Fijn om iedereen weer eens te zien, Sommigen na schooltijd niet meer gezien , sommigen op de reunie 25 jaar geleden. En toch waren de meesten nog heel herkenbaar. Ik heb genoten. Top georganiseerd door de reunie-commissie. Mijn complimenten. Groetjes aan iedereen.

Alie Damhuis-Logtmeijer
op 06-11-2022

Was een gezellige middag op deze reünie, allen gefeliciteerd! Groet John Folkers

John Folkers
op 05-11-2022

Dit is het jaar van herinneringen. In juni een reünie van de lagere school gehad (CVO1) en nu de middelbare Chr. MAVO. Een paar klasgenoten maken hetzelfde mee. Zo leuk om iedereen te zien. Tot zaterdag!

Grietje Boxum- Bijl
op 31-10-2022

Ben erg benieuwd wie ik nog (her)ken, ... en wie mij!

Peter van Dorenvanck
op 16-10-2022

Man man. Wat vliegt de tijd! Alweer 22 jaar geleden examen gedaan. En wat was het een leuke tijd.

petra Scholten
op 26-07-2022

Leuk georganiseerd, zie jullie daar.

Floris
op 02-06-2022